SPECJALIŚCI

Projekt domu Mała Gastronomia U56 KRN1025

5 Jak działa przycisk extra?
Pow. użytkowa 156,19 m2 Kubatura 827,92 m3 Wysokość domu 7,5 m
Pow. zabudowy 186,05 m2 Min. szer. działki 20,2 m Kąt nach. dachu 25 st
Projekt domu Mała Gastronomia U56 progress

Opis projektu

sala konsumpcyjna dla 48 osób ilość pracowników 3-4 osoby kategoria zagrożenia ludzi: ZL3 klasa odporności pożarowej " D" Dla wszystkich pomieszczeń przewidziano wentylację grawitacyjną, a dla pomieszczeń sanitarnych grawitacyjną wspomaganą mechanicznie.Dla sali konsumpcyjnej przewidziano dodatkowo wentylacje mechaniczną.

Projekt został
wycofany z oferty

W razie pytań prosimy o kontakt
z Centrum Obsługi Klienta tel: 71 715 20 60

Rzut kondygnacji projektu Mała Gastronomia U56 - Rzut parteru

5
1 wiatrołap: 2,6 m2
2 sala konsumpcyjna: 72,35 m2
3 bar: 12,52 m2
4 hall: 4,76 m2
5 wc damskie + dla niepełnosprawnych: 3,55 m2
6 wc męskie: 2,8 m2
7 korytarz: 11,99 m2
8 zmywalnia: 4,73 m2
9 kuchnia: 16,02 m2
10 kotłownia: 4,5 m2
11 magazyn: 5,74 m2
12 obieralnia warzyw + wyparzalnia: 4,38 m2
13 pomieszczenie socjalne: 7,06 m2
14 wc: 3,19 m2

Usytuowanie domu na działce

5

Technologia budowy domu
Ściany zewnętrzne: pustak ceramiczny 30 cm + 15 cm ocieplenie. Ściany wewnętrzne nośne: słupy żelbetowe 30 x 30 cm. Ściany wewnętrzne działowe: pustak ceramiczny 12 cm. Strop nad parterem: płyty żerańskie 24 cm. Pokrycie dachu: dachówka ceramiczna.

autor: Pracownia Klasyczny Dom

Mała Gastronomia U56 w budowie

Elewacje

5